Selecteer een pagina

CV Janneke Monshouwer

Janneke Monshouwer Anne Franklaan 272, 1403 HX Bussum Geb. 11 december 1943 te Hilversum Moeder van een zoon. 2008-heden Onderzoeksjournalistiek en schrijven van boeken over nieuws en wereldgebeurtenissen. Het geven van lezingen over dit werk. 2008-2020...

Vragen aan Trump

Al lange tijd zit ik met een aantal vragen over de Trump-regering: 2017-2021   Ik heb al vaak geschreven dat ik met deze vragen zit… Ik heb al een aantal keer gezocht naar het (mail)adres waar ik Trump met deze vragen kan bereiken. Dat heb ik nog niet gevonden....

IN GESPREK MET RICO BROUWER OVER KLIMAAT

WAT IS BELANGRIJK: ‘Klimaat, Energie en Werelddicatuur? – Of Kiezen voor Moeder Aarde’. Maar als klimaat en milieu verschillende dingen zijn, waarom halen we ze in dialoog met elkaar dan steeds door elkaar? We leven in een tijd waarin schuldgevoel en...