Selecteer een pagina

Vragen aan Trump

Al lange tijd zit ik met een aantal vragen over de Trump-regering: 2017-2021   Ik heb al vaak geschreven dat ik met deze vragen zit… Ik heb al een aantal keer gezocht naar het (mail)adres waar ik Trump met deze vragen kan bereiken. Dat heb ik nog niet gevonden....

IN GESPREK MET RICO BROUWER OVER KLIMAAT

WAT IS BELANGRIJK: ‘Klimaat, Energie en Werelddicatuur? – Of Kiezen voor Moeder Aarde’. Maar als klimaat en milieu verschillende dingen zijn, waarom halen we ze in dialoog met elkaar dan steeds door elkaar? We leven in een tijd waarin schuldgevoel en...

Klimaatreligie

Het Trojaanse Paard van de technocratie Boekbeschrijving van Andries Termote, Brugge, 7 februari 2019 Patrick Wood is van opleiding econoom en financieel analyst. Hij is een mainstream protestant. Hij schreef als één van de eersten over de rol van de globalistische...
Ander Nieuws » Ander Nieuws Archief