In gesprek met Rico Brouwer over Trump en de Wereldpolitiek

door | feb 11, 2019 | Interview, Wereldpolitiek

Na het lezen van mijn boek, ‘Trump Grondwet en Wereld’ kreeg Rico Brouwer een genuanceerder beeld van Trump. Volgens Rico is het een boek dat over veel meer gaat. Het gaat over de Verenigde Staten waarin hij president kon worden, over de staat van de wereld waarin de VS een dominante rol neemt en over wie er uiteindelijk aan de touwtjes trekken.

De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 met tegenstanders Hillary Clinton en Janneke’s (toen nog) favoriet Bernie Sanders, met Jeb Bush en de voor haar dan nog onbekende Donald Trump, maakten dat Janneke op onderzoek uitging. Wat ze vond bracht ze gebundeld uit in dit boek.

Het gesprek tussen mij Rico Brouwer dat volgde ging over geo-politiek, banken, Rusland, China, de ‘deepstate’ en wat daar -volgens Janneke- mee wordt bedoeld.

Rico Brouwer van potkaars.nl

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘LaRouche’, die verduidelijkt dat we nu te maken hebben met een Britse coup op Trump, gesteund door de inlichtingendiensten, de Americaanse neocons en het Congres van Democraten. Hierin wordt ook gezegd dat het die ‘coupplegers zijn die ook de ‘coup’ in Venezuela aan het voorbereiden zijn…

de school waaraan ze refereert in het gesprek is de Vrije School Bussum. Die bestaat dit jaar 40 jaar. https://www.vrijeschoolmichael.nl (artikel)

CONTACT

11 + 2 =

Janneke Monshouwer

janneke@andernieuws.eu

Ander Nieuws » Wereldpolitiek » In gesprek met Rico Brouwer over Trump en de Wereldpolitiek