Selecteer een pagina

Janneke Monshouwer

Over de auteur

Mijn verhaal

Uit diepe interesse heb ik me al mijn hele leven “gespecialiseerd” in alle mogelijke vormen van Leven in Harmonie met de Natuur en Duurzaamheid. Ik verdiepte me in: hoe gaan we anders om met onszelf (Eigenwaarde), met elkaar (Vrede) en met onze Planeet Aarde (Leven in Harmonie met de Natuur)? 28 jaar heb ik met plezier bij TV gewerkt, bij het NOS Journaal en ook vele jaren voor verschillende omroepen.

Mijn beroep is: filmmaakster, TV programmamaakster, onderzoeksjournalist en lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Naast mijn vele TV werk bestudeerde ik Kunstzinnige Therapie, Biologisch Dynamische Landbouw & Voeding (de beste die ik ken in het Westen), Gezondheid en Welzijn (Fysiek, Psychisch, Energetisch, Geestelijk), Organische Architectuur (Mens- Kind en Milieu­vriendelijk/Cradle to Cradle)- het Ontzenuwen van oude gedachten- en religieuze- patronen, Opvoeding en Educatie, Nieuwe Energievormen (alles geintegreerd), Anders omgaan met Water, enz. Allemaal kennis en skills die in deze tijd van groot belang zijn.

Janneke over het tot stand komen van " Ander Nieuws - Deel 1

Waar ik mee zat was dat ik op een gegeven moment steeds het nare idee kreeg dat we er als beschaving niet op vooruit gingen maar achteruit… Ra ra hoe kan zoiets?

Recent werk

Trump, grondwet & wereld

Winston Churchill: ‘In oorlogstijd is de waarheid zo kostbaar dat ze altijd begeleid hoort te worden door een bodyguard van leugens’

Ander nieuws, wat het Journaal niet uitzond deel 1

Dit boek ANDER NIEUWS Deel 1 is het eerste van een DRIELUIK. Hierna volgen nog 2 boeken die met dit boek één geheel vormen.

Ander nieuws, wat het Journaal niet uitzond deel 1

Dit boek ANDER NIEUWS Deel 1 is het eerste van een DRIELUIK. Hierna volgen nog 2 boeken die met dit boek één geheel vormen. Voor de liefhebbers alles in kleur!

CONTACT

1 + 2 =

Janneke Monshouwer

janneke@andernieuws.eu